Hoe werkt het?

Het is de ultieme droom van bijna alle hardlopers: een (halve) marathon lopen. Die droom wordt nog mooier door te lopen voor KiKa. Hardlopen om geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.


Run for KiKa Marathon


Run for KiKa Marathon kan je op verschillende manieren beleven. Als team, individueel of als bedrijventeam. Maar op welke manier je ook meedoet: het zal een onvergetelijke ervaring worden!


Je haalt sponsorgeld op voor KiKa. Hiervoor krijg je van ons je eigen sponsorpagina en tal van tips & tricks om het benodige sponsorgeld binnen te halen. Naast de sponsorwerving bereid je je fysiek voor op jouw (halve) marathon. We ondersteunen je met tips, trainingslopen en bijeenkomsten.

Je gaat met een fantastische groep KiKa deelnemers de uitdaging aan. Wij zorgen voor je startbewijs, vliegticket, overnachtingen en transfers ter plekke. Het wordt een wereld ervaring om nooit te vergeten!

Bekijk de arrangementen Schrijf je in!

Je krijgt van ons:

Begeleiding in de training & voorbereiding

Het startbewijs voor de (halve) marathon

Vliegtickets en
transfers ter plaatse

Hotel-overnachting o.b.v. twee-persoons-kamers

Een wereld ervaring om nooit te vergeten

Welke marathon loop jij?

Meer weten?

Vraag de gratis informatiebrochure van Run for KiKa Marathon 2019 aan!

Cookievoorkeuren

Functioneel. Noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytisch. Om bij te houden hoeveel mensen de website bezoeken.

Tracking. Om je een zo goed mogelijke ervaring te geven, de website te verbeteren, jou relevante informatie en advertenties te laten zien, en voor social media. Inschakelen